Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Betaalmogelijkheden

Op deze pagina vindt je een overzicht van alle betaalmogelijkheden die wij accepteren, evenals een korte uitleg over elk van hen. Zo kun je de betaalmethode kiezen die het beste bij je behoeften past en zorgeloos genieten van je aankoop.

iDeal is een online betaalmethode waarmee je veilig kunt betalen via je eigen bank. Voor betalen met iDeal worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Makkelijk betalen via PayPal kan veilig via de online omgeving van PayPal. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Het is mogelijk om via Creditcard af te rekenen, we ondersteunen de volgende Creditcard maatschappijen:

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Maestro

Het is ook mogelijk om via een bankoverschrijving je betaling te voldoen. Dit kan dan via een handmatige overschrijving via je eigen bank. Daarnaast werkt deze methode bijvoorbeeld het beste als je wel voor op naam van het bedrijf mag bestellen maar niet zelf kunt betalen.

Let op: Deze betaalmethode betekend niet dat je achteraf kunt betalen, gebruik hiervoor Klarna achteraf betalen.

Rekeningnummer: NL74BUNQ2086884281
BIC: BUNQNL2A
Naam: Remake Parts
Bank: Bunq
Vermeld altijd uw factuur- en/of ordernummer

 

Via Klarna kun je direct of achteraf betalen. Wij rekenen 2.99% plus 1 euro extra voor elke transactie via Klarna. Dit zijn geen transactiekosten, maar de kosten die Klarna in rekening brengt voor hun dienstverlening. De gehele financiële afwikkeling loopt via Klarna en wij hebben hier geen toegang toe. Als Klarna je toestaat om de bestelling te plaatsen, zullen we je bestelling onmiddellijk verwerken.

Het is bij ons mogelijk om via Belfius Direct Net te betalen. Belfius Direct Net is een veilige online betaalomgeving van Belfius. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Het is bij ons mogelijk om via Giropay te betalen. Giropay is een veilige online betaalomgeving die samenwerkt met 1500 Duitse banken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.  

Voor klanten van KBC / CBC is het mogelijk om te betalen via de KBC / CBC betaaloptie. Dit zorgt ervoor dat je de betaling kan afronden in je vertrouwde bank omgeving. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bankcontact is de populairste online betaalmethode van België. Bankcontact-betalingen doe je in je eigen internetbankieromgeving.

Voor betaling via Bankcontact worden geen extra kosten in rekening gebracht.